Ponad Ons

Ponad Ons

Wie We Zijn

voorjaarsagency is een groep gelijkgestemde mensen die 5 succesvolle 7-cijferige YouTube Channel Manage runnen. We hebben besloten om de ervaring en expertise te bieden aan degenen die succesvol moeten zijn en hen de mogelijkheid te bieden hun e-commercereis winstgevend voort te zetten.

Verbeter uw socialemediastrategie met onze tool voor benchmarking en informatie over concurrenten. Luister, analyseer en vergelijk de concurrentie van 25+

Hier kun je professionele hulp zoeken met je Servent Agency en deel uitmaken van de snelgroeiende gemeenschap en leren hoe je een voller leven kunt leiden met je succesvolle online winkel!

FAQ's

YouTube-advertenties kunnen voor bijna elk budget werken en hoeveel u uitgeeft, is altijd aan u. Je hebt ook de mogelijkheid om je account in te stellen op automatisch of handmatig factureren. De prijs van advertenties is afhankelijk van de indeling die u kiest. Meer informatie over prijzen voor advertentie-indelingen voor bekendheid, overweging en actie.

YouTube-advertenties kunnen voor bijna elk budget werken en hoeveel u uitgeeft, is altijd aan u. Je hebt ook de mogelijkheid om je account in te stellen op automatisch of handmatig factureren.

De prijs van advertenties is afhankelijk van de indeling die u kiest. Meer informatie over prijzen voor advertentie-indelingen voor bekendheid, overweging en actie.

Auto Ducking V1 In het tabblad 'Instellingen' in het bovenste menu vindt u een optie genaamd 'Loudness'. Hiermee kunt u het volume van de muziek en de voice-over naar wens instellen. Als de auto-ducking-optie is ingeschakeld, wordt de luidheid van achtergrondmuziek automatisch verlaagd wanneer het systeem detecteert dat er tegelijkertijd een voice-over wordt afgespeeld. Er zijn drie niveaus beschikbaar voor Auto Ducking: De blauwe indicator (Muziek) komt overeen met de luidheid van de muziek wanneer de voice-over wordt afgespeeld. De…

Als je de zichtbaarheid van je video's wilt vergroten en het algoritme van het platform wilt winnen, is het schrijven van een goed YouTube-videoscript essentieel.

Je thumbnail, videobeschrijving en YouTube SEO-praktijken zijn allemaal essentieel om potentiële kijkers op je video te laten klikken. Daarna is het echter aan uw videoscript om hun aandacht te trekken en ze betrokken te houden bij uw inhoud.

Wees de nummer 1 op Google met concurrerende zoekwoorden.